CÉGISMERTETŐ

 

A NOOKA forradalmasítja a formatervezést és új divatot teremt - MINDSTYLETM- optimizmus és haladás a mi jövőképünk. Hiszünk abban, hogy a jövőnek nem kell a múlthoz hasonlítania.

 

A NOOKA egy New York-i divattervező cég, amelyet Matthew Waldman alapított. A NOOKA világképe egy egységes nyelv, amely elkalauzol a bővített funkciókkal és új technológiai megoldásokkal alkotott termékek között.

Más szemszögből a termékeinkről – mi egy tehetséges és sokoldalú tervezőkből álló csapat vagyunk, akik széleskörű készséggel rendelkeznek. Engedd hogy a NOOKA fejlessze a következő kollekciód termékeit. NOOKAFESTO egy életérzés, amely új stílust teremt. Biztos lehetsz abban, hogy ezek a termékek kiemelnek a hétköznapokból és különlegessé tesznek.

 

Nookafesto™

 

Egységes kommunikáció

A NOOKA hisz az egységes nyelv működésében, (mint amilyen a matematika, a tudományok vagy a reklámok) amelyek összehozzák a különböző embereket és gondolatokat, elősegítve ezzel a közös munkát. Az egységes és vizuális „NOOKA nyelv” egy kommunikációs csatorna a különböző stílusú emberek között, amely ezáltal segít elő egy egyedi világnézetet.

 

Szenvedély

A szenvedély egy eszközünk, egy alapanyagunk. A NOOKA hisz abban, hogy az állandó technológiai fejlődés és kulturális változás szükségessé tesz egy egyedi stílusirányzatot. Az újítás iránti szenvedélyünk arra ösztönöz minket hogy folyamatosan merész ötletekkel és alkotásokkal keltsük fel a figyelmet.

 

Együttműködés

Minden formatervezés együttműködésen alapul. A NOOKA termékek lehetőséget adnak, hogy átformálják a gondolkodást az elfogadott normáknak megfelelően, vizuális és pszichés kommunikáció által emberek és a világaik között.

 

Cél

Minden NOOKA termék okkal készül. A termékekben megvan az az energia hogy felkeltse azok érdeklődését is, akik eddig még csak hallottak a márkáról. Feladatunk a formaiság a sokoldalúság és az életérzés összekapcsolása a különböző modellekben, amelyek kihívást jelentenek, de ösztönzően hatnak ránk.

 

Motiváció

A NOOKA motivációként tekint a világra; energiát nyer belőle és új formákat kreál. Az új technológiák és anyagok inspirálják az új együttműködéseket és gondolkodásmódot. A motiváció egy értékes erőforrás, amit minden termékünkben hasznosítunk.

 

Jövőkép

A technológia összefüggésbe helyezi a tárgyakat és folyamatokat. A jövőben pedig ezek a folyamatok mindig előrehaladást eredményeznek. Mi arra törekszünk, hogy ezt a felfogást vigyük tovább a NOOKA folyamatainál is. Hiszünk abban, hogy a jövőnek nem kell a múlthoz hasonlítania.

 

 

A NOOKA termékek magyarországi forgalmazója a FAVIS Group Kft.