KOLLEKCIÓK » CUBIFY

 
 

 
 

 
 

 
 

A NOOKA haladás-technológiai szemlélete segíti elő a provokatív tárgyak létrehozását. Az új technológia mindig változást és hasznot hoz az emberiségnek – és ezzel a nyelv és a kultúra is változik. A 3D nyomtatás bizonyítéka ezeknek a fejlődéseknek és változásoknak, amelyeket a NOOKA is figyelemmel kísér. Így nagy örömmel jelentjük be együttműködésünket a 3D-s rendszerekkel kapcsolatban.

„ A 3D rendszer létrehozza azt a technológiát, amely fenntartható és egyedi gyártást tesz lehetővé, sőt új formanyelvet is létrehoz, amely a hagyományos technológián keresztül nem lenne lehetséges.” mondta Matthew Waldman a NOOKA alapítója. „Izgalommal várjuk a 3D rendszerrel való együttműködést, hogy a 3D nyomtatás támogatásával nézzünk termékeink jövője elé.

„Izgalommal tölt el a NOOKA-val, mint vadonat új márkával az együttműködés és a Cubify széria gyártásában való részvétel, amely a stílus és technológia ötvözetének segítségével egy egyedi divatot kínál fel.” mondta Keith Ozar a 3D System fogyasztói termékeket forgalmazó marketing igazgatója.

A NOOKA Zub 40 modelljei még további simításokat kaptak, amelyek feltűnően megtervezett óraszíjakkal lettek megalkotva a 3D rendszerek jóvoltából.